Laden . . .

Klimaat

Duurzaam verhuizen, wij doen het

Duurzaam verhuizen

Welkom bij Jan van Duuren & Zn BV, uw partner voor duurzaam verhuizen! Bij ons begrijpen we dat verhuizen niet alleen een spannende nieuwe fase in je leven markeert, maar ook een kans biedt om een positieve impact op onze planeet te hebben. Daarom hebben we ons toegewijd aan duurzame verhuispraktijken die zowel goed zijn voor jou als voor het milieu.

Onze Duurzame Missie

Bij Jan van Duuren & Zn BV geloven we dat duurzaam verhuizen de toekomst is. Onze missie is om deze visie werkelijkheid te maken door:

 1. Verminderen van CO2-uitstoot: We investeren in een modern wagenpark met brandstofefficiënte voertuigen en streven naar minimalisering van onze ecologische voetafdruk tijdens het transport van uw bezittingen.
 2. Hergebruiken en recyclen: We moedigen hergebruik van verhuisdozen aan en zorgen ervoor dat verpakkingsmateriaal op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.
 3. Energie-efficiëntie: Ons kantoor en magazijn zijn uitgerust met zonnepanelen die de opgewekte stroom opslaan in accu’s om ons stroomverbruik te verminderen.
 4. Duurzame verpakkingsmaterialen: We bieden duurzame verpakkingsmaterialen en tips voor verantwoord inpakken om onnodig afval te voorkomen.

Onze Duurzame Verhuisdiensten

Bij Jan van Duuren & Zn BV bieden we een scala aan diensten die zowel duurzaam als handig zijn:

 • Milieu vriendelijke verhuisdozen: We bieden herbruikbare verhuisdozen die niet alleen de belasting voor het milieu verminderen, maar ook je verhuizing gemakkelijker maken.
 • Hybride verhuislift: Om tijdens de verhuizing zo stil en schoon mogelijk te zijn hebben wij geïnvesteerd in een hybride verhuislift, deze kunnen wij op locatie op het stroomnet aansluiten zodat de diesel motor uit kan blijven.
 • Elektrisch loods materieel: Wij hebben elektrisch aangedreven heftrucks en pompwagens die wij kunnen opladen met de door zonnepanelen opgewekte stroom uit onze accu’s.
 • Hergebruik oude verpakkingen: Doordat wij veel nieuwe machines leveren kunnen wij het “oude” karton en piepschuim waar deze in verpakt komen een 2e leven geven door ze te gebruiken in onze werkzaamheden.
 • Efficiënte routeplanning: We plannen de meest efficiënte routes om brandstofverbruik te minimaliseren, waardoor we CO2-uitstoot verminderen.
 • Afvalbeheer: We zorgen voor verantwoorde verwijdering van verpakkingsmaterialen en andere afvalproducten, waardoor jij je nergens zorgen over hoeft te maken.
 • Duurzaam transport: Onze verhuiswagens zijn uitgerust met brandstof besparende technologieën en voldoen aan de hoogste milieunormen.

Jouw Duurzame Verhuispartner

Bij Jan van Duuren & Zn BV zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid. We begrijpen dat kleine stappen grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Door met ons te verhuizen, maak je niet alleen een nieuwe start, maar draag je ook bij aan een schonere en groenere toekomst voor ons allemaal.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen met een duurzame en zorgeloze verhuizing. Samen kunnen we een positieve impact maken en de wereld een betere plek maken voor de generaties die nog komen.

Bij ons geloven we dat een groenere wereld begint bij jouw voordeur. Kies voor duurzaamheid. Kies voor Jan van Duuren & Zn BV.

Neem contact met ons op

  Advies nodig?

  Jan van Duuren & Zn BV is uw specialist voor zowel kleine als grote verhuizingen/transporten in heel Europa. Of het nu gaat om een kostbaar erfstuk of een high-end MRI scanner, wij staan voor u klaar om het hele proces van A tot Z professioneel te coördineren.

  Neem gerust contact met ons op, en wij regelen graag een vrijblijvende afspraak met u. Tijdens dit gesprek heeft u de gelegenheid om uw specifieke wensen te bespreken, en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing/transport soepel en volgens een strak schema verloopt. U kunt op ons rekenen voor een zorgeloze verhuiservaring.