Laden . . .

Wij zijn Jan van Duuren & Zn BV

Waarom voor ons kiezen?

 • Meer dan 100 jaar ervaring: Ons ervaren en deskundige team staat klaar voor elke verhuizing of transport.
 • Aanpasbare diensten: Wij bieden diverse verhuis & transport opties die aan uw specifieke behoeften voldoen.
 • Familie bedrijf: Wij hebben ongeveer 20 man personeel die de geest van het bedrijf in leven houdt. Kwaliteit boven kwantiteit!
 • Klantgericht: Bij ons is de klant koning. Wij staan altijd voor uw klaar, zowel voor, tijdens en na de verhuizing.

Neem contact met ons op

  Over ons

  ‘Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Het is daarom fijn als de verhuizing vlekkeloos en in vertrouwen gebeurd.’

  Sinds 1901 is de familie van Duuren een begrip in de transport branche. In 1948 is Jan, één van de Broers zich met een nieuwe onderneming gaan specialiseren in internationale verhuizingen en speciaal transport.

  4 Generaties verder, ontwikkeld tot een vooraanstaand erkend en ISO 9001 gecertificeerd verhuis & transport bedrijf. Wij zijn trots!

  Je dierbare en kostbare bezittingen laat je natuurlijk niet zomaar door iedereen verhuizen. Door Jan van Duuren & Zn BV worden uw spullen met zorg ingepakt en netjes bij uw locatie afgeleverd.

  Bovendien komt bij een verhuizing veel tijd en werk kijken. Wij zijn de aangewezen partij om uw verhuizing snel en vakkundig uit te voeren.

  Met meer dan honderd jaar aan kennis binnen het bedrijf, zijn onze verhuisexperts gespecialiseerd in het deskundig verpakken van goederen.

  ‘Wij helpen u met het transport van gevoelige instrumenten, tot aan internationaal verhuizen’

  Onze geschiedenis

  1901

  Het succes van Jan van Duuren & Zn BV begon allemaal op 1 augustus 1901 toen Nico van Duuren de kans greep een bedrijf over te nemen. Hij tekende de papieren bij de Notaris en het avontuur begon.

  1948

  Helaas overleed Nico van Duuren tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zeven zonen bleven achter in het bedrijf. In 1948 schafte Jan, één van de zonen, weer een vrachtwagen aan en het bedrijf begon te groeien.

  1975

  In 1975 nam Rob van Duuren het bedrijf over. Het bedrijf groeide met de tijd mee en leidde tot een nog groter succes.

  2005 – nu

  Sinds 2005 is Robert-Jan, zoon van Rob van Duuren, eigenaar van Jan van Duuren & Zn BV. Robert-Jan is de vierde generatie van Duuren die leiding geeft aan het verhuis- en transportbedrijf. Hij kiest voor groei, maar niet altijd. Groei mag natuurlijk niet ten koste van de kwaliteit gaan.

  Wij zijn aangesloten bij

  Klik op de logo’s voor meer informatie